Over ons

De aanschaf van openslaande garagedeuren gaat niet over één nacht ijs. Daarom vinden wij het belangrijk om een degelijk en goed advies op maat te geven. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Het is onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van openslaande garagedeuren met kozijn en professioneel hang-en sluitwerk. Iets waar wij ons in onderscheiden.

Ons assortiment aan garagedeuren is in middels uit gegroeid tot meer dan 40 verschillende garagedeuren, met of zonder glas, en in allerlei modellen. Alle glassoorten zijn mogelijk inclusief veiligheidsglas.

Ook is het mogelijk dat u garagedeuren kiest naar eigen idee of ontwerp of dat u de garagedeuren laat afstemmen op de voordeur. Wij plaatsen en bezorgen door het hele land.

Al onze projecten worden met grote zorg uitgevoerd en ieder project is voor ons een uitdaging. De garagedeuren en kozijnen die onze werkplaats verlaten worden volledig afgemonteerd en voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot inbraakveiligheid en dragen daarmee ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor alles wat te maken heeft met houten garagedeuren en kozijnen inclusief het bijbehorende professionele hang- en sluitwerk, deelbewerkingen en deurbeslag.

Wilt u nader kennis maken met ons bedrijf aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

HPV-Timmerwerken

Garagedeuren-OPMAAT.nl is onderdeel van HPV-Timmerwerken. Wij leveren naast houten garagedeuren en kozijnen op maat ook openslaande tuindeuren en voordeuren.

hpv-tuindeuren-opmaat

Tuindeuren

hpv-voordeuren-opmaat

Voordeuren

hpv-lichtstraten-opmaat

Lichtstraten