Glassoorten

Onderstaand zijn de meest gekozen soorten glas. Wilt u toch liever ander glas? Alle glassoorten zijn mogelijk.

Glas HR Blank Helder

Blank glas

HR++ blank isolatieglas glas betekent maximale transparantie. Het gelaagd helder veiligheidsglas geeft een tijdloos effect aan elke garagedeur, modern of klassiek.

Glas HR Mat

Mat glas

Lichtdoorlatend en tóch volop privacy? Dan kiest u voor mat glas. Het gelaagd mat veiligheidsglas is ondoorzichtig maar laat voldoende licht door voor een ruimtelijke werking.

Glas HR Spiegel

Spiegelglas

Wilt u een eigentijdse en luxe uitstraling? Kies dan voor spiegel glas. Het gelaagd spiegel veiligheidsglas geeft een doorkijk naar buiten, maar nauwelijks zicht naar binnen.

Gelaagd veiligheidsglas

HR++ isolatieglas met één zijde gelaagd veiligheidsglas is een gelaagde beglazing met aan de buitenzijde veiligheidsglas. Dit glas heeft zeer goede isolerende eigenschappen, biedt bescherming tegen glasbreuk en heeft een inbraakvertragende werking. Met tweezijde gelaagd veiligheidsglas is zowel de buitenzijde als de binnenzijde voorzien van veiligheidsglas.

Populaire garagedeuren

Opzoek naar een nieuwe openslaande garagedeuren? Snelle vakkundige plaatsing van uw garagedeuren, glas en aflak koopt u voordelig online.

Alle garagedeuren