Hang- en sluitwerk

Om de houten garagedeuren en het kozijn ook na de bewerkingen hoogwaardig te houden wordt er gebruik gemaakt van professioneel hang- en sluitwerk.

Driepuntsluiting

Driepuntssluiting

Al het beslag wat wij toepassen op onze openslaande garagedeuren met kozijn voldoen aan het Politiekeurmerk Veiligwonen Wonen. Je ben hierdoor zeker van inbraak werkende houten garagedeuren.

Lagerscharnieren

Lagerscharnieren

De garagedeuren worden met lagerscharnieren afgehangen. Deze scharnieren kunnen een zeer zware belasting aan. Uithangen (verzakken) van de deuren behoort hiermee tot het verleden. Hoogste veiligheid.

DTS kunststof neuten

DTS neuten

Onder de verticale stijlen van het kozijn monteren we standaard DTS neuten van 8 cm. Door middel van een pakking is er een scheiding van hout naar kunststof. Zo is onmogelijk dat aan de onderkant van de stijlen houtrot ontstaat. Of dat er tussen het hout en DTS vocht komt.

Aluminium onderdorpel

Aluminium onderdorpel

Een low-step overrijdbare aluminium onderdorpel van 22 mm hoog wordt standaard geleverd. Makkelijk bij gebruik van fiets of auto. De bovenkant hiervan ligt gelijk met de bovenkant van de garagevloer. Aangesmeerd met mortel zodat uw garagevloer weer een geheel is met het kozijn.

Pompespagnolet

Pompespagnolet

Bestaat uit een gietstalen pomp die de ijzeren staven aandrijft naar de sluitkommen in het kozijn. Zeer zware uitvoering speciaal voor garagedeuren. Degelijk en makkelijk in gebruik.

DTS kunststof onderdorpel

DTS onderdorpel

DTS onderdorpels zijn vervaardigd van een zeer sterk (massief) hollodeen kunststof. De hoogte van dit type dorpel is 67 mm. Net als bij de aluminium onderdorpel heeft deze ook een zeer lange levensduur.

Deurvastzetter

Deurvastzetter

Twee degelijke deurvastzetters om uw garagedeuren vast te zetten als deze open staan. Gemakkelijk met de voet te bedienen.

Deurdranger

Deurdranger

Een deurdranger met glijarm zorgt ervoor dat de garagedeur niet te ver door de wind kan openzwaaien . Op deze manier is het onmogelijk dat de deur tegen de muur slaat, ontwricht raakt of erger.

Populaire garagedeuren

Opzoek naar een nieuwe openslaande garagedeuren? Snelle vakkundige plaatsing van uw garagedeuren, glas en aflak koopt u voordelig online.

Alle garagedeuren