Plaatsing en montage

Nieuwe garagedeuren snel en vakkundig geplaatst door eigen ervaren vakmannen. De oude garagedeuren nemen wij mee terug.

Demontage garagedeuren

Demontage

Voordat we beginnen controleren we eerst of alle maten kloppen. Indien nodig wordt er een stofscherm geplaatst zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Daarna wordt voorzichtig (zonder schade aan de muren te veroorzaken) de oude garagedeur gedemonteerd.

Montage kozijn

Montage kozijn

Om het kozijn wind- en waterdicht te kunnen plaatsen wordt er een tochtwerend afdichtingsmateriaal tussen de gevel en het kozijn aan gebracht. Ook controleren wij de spouwlatten en indien nodig worden deze vervangen en opnieuw tochtdicht gemaakt.

Montage openslaande garagedeuren

Montage garagedeuren

Als het kozijn helemaal haaks in de gevel staat, en de sluitnaden van de garagedeuren overal gelijk zijn, worden de garagedeuren verder afgemonteerd. Daarna volgt het glas.

Montage glas 1
Montage glas 2

Montage glas

Omdat wij alles in eigen beheer produceren en plaatsen, hebben we ook een glaszetter in dienst, die er zorg voor draagt dat het glas vakkundig wordt geplaatst.

Afwerking houten garagedeuren

Afwerking

Afhankelijk van de gemaakte afspraken over de afwerking aan de binnenkant worden de garagedeuren door middel van 12 mm plaatmateriaal afgewerkt en waar nodig met afwerklatten. De buitenkant hoeft zelden tot nooit afgewerkt te worden.

Tijdsduur

Tijdsduur plaatsen

Het plaatsen van de garagedeuren gebeurt altijd in één dag. Ook als er een constructieve aanpassing noodzakelijk is. Bijvoorbeeld het plaatsen van een stalen latei om de gevel op te vangen en het bijkomende metselwerk te herstellen.

Oplevering

Oplevering

Nadat de garagedeuren gemonteerd zijn en al uw spullen weer op hun plek zijn gezet lopen we de garagedeuren met u na om te kijken of alles naar wens is. Tevens wordt de werking van het slot aan u uitgelegd en de sleutel overhandigd.

Nazorg

Nazorg

Zes tot acht weken na afronding van de montage nemen wij contact met u op om te vragen of alles nog steeds naar wens is. Mocht er iets aan de hand zijn dan maken wij een afspraak om dat op te lossen.